PIET GERRIST TOERNOOI 2019


Zaterdag (30-11-19) vierden wij ons 25 jarig bestaan met het Piet Gerrist toernooi dat geopend werd door de onze burgemeester.

Het was weer een super leuke en gezellige dag met als winnaars Bowls Oldenzaal 1. De prijs voor de eerste plaats werd geschonken door shirt sponsor Fruit Company Arnhem. Op de tweede plaats eindigde Stouw-End Wierden en de derde plaats werd in beslag genomen door BC Almelo. Dit jaar was er een poedelprijs voor het team dat als laatste eindigde en dat was E.H.B.V. Hengelo. 

Er waren ook leuke prijzen te winnen waaronder een heel groot krentenbrood aangeboden door bakkerij Kranen, wanneer men het gewicht raden van het brood dan mocht je deze mee naar huis nemen. Men kon ook lootjes kopen en daar was het altijd prijs.

Deze prijzen werden te beschikking gesteld door de volgende winkeliers uit Renkum en omstreken:

Albert Heijn Renkum, Brood & Co, Bloemenbinderij Elderhof, Brugman schoen reparatie, Bruinderink Fietsen, Beleef, Bruxel chocolade, Delsink schoenen, Onno brillen, Annet Textiel ondergoedmode, Slagerij Budding, Kapsalon Jansen, Mastbergen fietsen, Plus Renkum, Lok, ’T kaaswinkeltje, Smits mode, de Bloemensmidse Heelsum, Houthandel van Woudenberg Homoet, Multimate, Dierenspeciaalzaak De Molen, Loenen zaadhandel, Luzana, Juuls bloemen, Slijterij Mitra, Frank fietsen Heelsum, Eetcafe Montaza, Spar Heelsum.

Voor de rest willen wij ook alle deelnemende teams bedanken voor hun aanwezigheid op deze dag. Samen met jullie konden wij er een geslaagde dag van maken. 

Onze voorzitter Guus heet iedereen hartelijk welkom en prettige wedstrijden.

Er wordt gespeeld en onze wedstrijdleider Mart ziet dat het goed gaat.  

De stand wordt nauwkeurig bijgehouden aan de wedstrijdtafel en pauze tussen de wedstrijden.

Op de foto de winnaars van plaats een, twee, drie en de poedelprijs.

Een kleine indruk van de vele mooie prijzen die te winnen waren.

Het enorme krentenbrood waarvan het gewicht geraden kon worden. Brood woog 12,75 kg. Ria, de winnaar had opgeschreven 12,8 kg  

Het brood smaakte prima, wij weten dat omdat wij een stuk van het brood van Ria hebben gekregen en op onze eerste bijeenkomst in 2020 in de pauze bij de koffie hebben geproefd.