Hoeraaaa, eindelijk is het zover we gaan verhuizen naar de Doelum. op dinsdag 24 oktober hebben we de schappen in de nissen geplaatst zodat we daar een gedeelte van onze spullen kunnen bergen. Vrijdag 27 oktober gaan we de spullen voor de verhuizing gereed zetten, zodat de verhuisploeg zaterdag van start kan gaan. Op dinsdag 31 oktober spelen we onze eerste partijen in de nieuwe hal. Het zal in het begin wel even zoeken worden in het gebouw maar dat went snel. De parkeerplaats blijft als vanouds te gebruiken totdat de buitenboel ook in gereedheid is gebracht. Om in de nieuwe hal te kunnen komen via de parkeerplaats is er een tijdelijke opening gemaakt tussen de Rijnkom en het zwembad, ook kan men via de meester van Damweg naar de hal lopen. Voordat alles gereed is zal dit nog een geruime tijd duren dat we gebruik moeten maken van de tijdelijke ingangen.

Nieuwbouw MFC De Doelum

Op dinsdag 6 december zijn er verschillende bestuursleden op bezoek geweest bij een sessie in de Rijnkom georganiseerd door de gemeente Renkum. Hierbij heeft men ook een rondgang over het bouw terrein gehad waar men de eerste contouren van de sporthal kon aanschouwen. Op de foto is  een nis te zien waar we onze matten in op kunnen slaan, deze 3 nissen zijn in de achterwand gesitueerd zodat we niet zo ver met onze matten behoeven te slepen voor het af- en oprollen.  De bouw vordert gestaagd, hopelijk blijft het weer dusdanig dat de nieuwbouw hierdoor geen vertraging oploopt. 

 

Hoera we gaan over op 2 oktober 2017 , Na een vertraging van een paar maanden zal de verhuizing  eind september plaats vinden en wordt door een verhuisbedrijf gedaan. Wij moeten natuurlijk wel de zaak gaan voorbereiden voor de verhuizing. 

 

Oeps even te vroeg gejubeld het laatste nieuws is dat de aannemer met de gemeente een nieuwe opleverdatum  hebben afgesproken : maandag 16 oktober dat betekent een uitstel van weer een maand. de ingebruikname van het pand schuift dus ook op. Maandag 30 oktober kunnen we onze activiteiten starten in de nieuwe Doelum, tot dan blijven we gewoon doorgaan in De Rijnkom.