3 januari was de dag die weer de boeken ingaat als een onvergetelijke spelletjes dag.  

Allereerst werden er de daarbij behorende wensen en kussen uitgedeeld voor een gezond en gelukkig 2017.

Om 9.30 werd er aangevangen met met de opbouw, de nieuwelingen keken eerst nogal verbaast wat moet dit nu weer gaan worden.

We werden ingedeeld in 6 teams elk van 4, 5 of 6 deelnemers gezien het aantal mensen dat aanwezig was, op elke mat werd weer een ander spel gespeeld. 5 jacks op een rij, punten scoren door de bowl in een vakje proberen  te leggen met het hoogste punten aantal, kegel spel waar men kegels met daarop punten omver moest zien te krijgen, Dobbelsteenspel, sjoelbak principe waar men door een extra handicap enkel d.m.v. breed te gooien punten kon verzamelen. en de hellingproef dit allen op z'n 25 m afstand.  

De spelletjes waren zeer vermakelijk en men kon dan ook alles wat men al geleerd had van het mooie bowls spel gebruiken om zo veel mogelijk punten te scoren. Daarnaast kwam, naast de kunde en kennis, ook een dosis geluk om de hoek kijken.Tot aan de Koffie  kon een gehele ronde over de 6 matten gespeeld worden, we waren dan ook wel toe aan de koffie.

Na de koffie werd er nog een ronde gespeeld die weer met volle overtuiging gespeeld werd, hierbij kon men al zien dat de meeste deelnemers meer grip op het spel kregen.

Nadat het spel uitgespeeld was de boel opruimen en op naar de lunch. Het was jammer dat niet iedereen bij machte was om hieraan deel te nemen door ziektes of anderszins, maar diegene die er wel waren hebben heerlijk gesmikkeld.

Tijdens de lunch werden ook de de drie eerste plaatsen van het spel kenbaar gemaakt:

een  3e plaats voor Rob met 82 punten

een  2e plaats voor Ben met 92 punten

en de winnaar was Hennie de Ruiter van de Born met het ongelooflijk punten aantal van 96. Goed gedaan.

 

Na de lunch keerde een ieder moe maar voldaan huiswaarts, het was weer een fantastische dag geworden dankzij iedereen.

Op naar 2018 maar dan  in de nieuwe hal en als de financiën het toelaat, maar dat horen we dan wel op de aankomende algemene ledenvergadering .